TVM Acoustics

Poslední návštěva: Právě je čtv 09. zář 2010 15:27:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: NOVÁ ANKETA
PříspěvekNapsal: úte 27. říj 2009 20:12:07 

Nevím do jaké míry na to měl vliv hlas zákazníů ale mě třeba velmi potěšilo že ARN230 je bez laku a má na sobě kopulku. Bohužel je mi to prd platný protože se nedá koupit.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: pát 13. lis 2009 10:52:55 

Dobrý den všem,

Na našem webu proběhne ukončení ankety, ve které jsme se Vás ptali na to jestli máte zájem o znovuobnovení prodejny s výrobky TVM Acoustics.

Výsledky dopadly velmi kladně. Celkem získaných hlasů 175.
Pro odpověď ANO hlasovalo 95% dotázaných a pro odpověď NE 5%. Výsledky této anety budou předmětem jednání v naší firmě na toto téma a rozhodnutí uveřejníme hned, jak je budeme vědět. Pokud máte nějaké další otázky, názory na toto téma rádi si je přečteme ;)

Děkujeme, že jste hlasovali v naší anketě
S pozdravem
Dan TVM

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: sob 14. lis 2009 11:24:05 

Já jsem nehlasoval protože jsem nevěděl jestli se jedná fyzickou prodejnu u vás ve ValMezu (myslím že Elas se to jmenovalo) a nebo o e-shop.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 18. lis 2009 14:26:35 

Ano jednalo se o fyzickou prodejnu v areálu TVM. Naše výrobky můžete zakoupit u nás v prodejním úseku a nebo také i u firmy Esap (bývalý Elas).
O samotné zřízení prodejny v areálu TVM se prozatím nerozhodlo.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 18. lis 2009 14:46:07 

Bylo by to sice pěkné ale vzhledem k tomu že bych tuto prodejnu nemohl osobně využívat bylo by hlasování ode mě irelevantní. Proto se zdržuji hlasování.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: úte 24. lis 2009 22:52:31 

Mám dotaz :P

Cite:
Vadí Vám, že u všech našich reproduktorů máme technické údaje v katalogových listech (v pdf.)?

Ta otázka je míněná ve smyslu že parametry jsou JEN ve formátu PDF (tedy že nejsou i na stránce výrobku jako to bylo dříve) nebo je to myšleno že jsou ty parametry zrovna ve formátu PDF nebo jak? ta formulace mi přijde dosti nešťastná. Po doplnění slovíčka JEN by to bylo mnohem jasnější.

Pokud je to tak jak jsem psal tak mi to vadí protože ty PDFka musím stahovat a otvírat a to žere čas. Vyhovalo by mi kdyby byly všechny parametry a grafy na webu tak jak to bylo předtím a k tomu ještě to PDFko ke stažení.

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2009 13:34:23 

Dobrý den všem příznivcům TVM,

ano je to tak Thále. Otázka je myšlená, jestli zákazníkům vadí, že u všech našich reproduktorů máme technické údaje "JEN" v katalogových listech a né u obrázku nebo pod, jak to je jinde obvyklé.

Nelze si toho nevšimnout a né každému to vyhovuje. Proto jsme na náš web umístili takovou anketu, spolu s dalšími podobnými otázkami. Zatím jsi Thále první co se vyjádřil, doufejme, že né jediný... :oops:. Ostatní mají také možnost se vyjádřit :). Přijmeme jakoukoliv kritiku a pokusíme se udělat, vše co je bude v našich silách ;)

Děkujeme za Vaše dotazy,
Dan TVM

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2009 14:50:53 

Mi zase vyhovovala ta původní poměrně přehledná tabulka s alespoň základními parametry jednotl. reproduktorů a jejich cenou... To bylo dle mě dobré "vodítko", podle kterého už se dalo alespoň usoudit, jestli mě daný reproduktor bude dál zajímat pro daný účel nebo ne, abych se pak podíval na podrobnější parametry. Takto mi vadí, že se dočtu akorát, že to je např. vysoko tónový reproduktor vhodný pro to a ono a to je tak vše, všechno ostatní zjistim až po otevření PDFka u každého typu zvlášť. Nadruhou stranu sortiment TVM celkem znám, tak vim po čem se dívat, co od toho čekat, takže nakonec stejně jdu rovnou po podrobných parametrech. Abych to shrnul, řekl bych, že tomu, kdo TVM zná by mohlo být jedno, že nejsou uvedeny parametry rovnou pod fotkou reproduktoru, horší to bude se zákazníky, kteří narazili na TVM poprvé, nebo nejsu sběhlí a potom jim nezbývá, než ztrácet čas nad otvíráním jednotlivých PDFek...

Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2009 19:07:32 

Jsem na tom stejně jako Viper - ta původní přehledová tabulka mi zcela vyhovovala. Chtěl jsem taky hlasovat, ale po kliknutí na "hlasujte" se mi otevřelo tohle:

EDIT: Tak už to funguje.

Přílohy:
TVM.JPG
TVM.JPG [ 93.2 KiB | Zobrazeno 382 krát ]
Offline Profil  

PříspěvekNapsal: stř 25. lis 2009 21:49:51 

Pokud by to bylo možné, nějaký odkaz na tabulku podobného ražení, jako byla původně na webu před rekonstrukcí by nebyl na škodu. ;) Třeba bych to dal hned po kliknutí na odkaz "reproduktory", kde jsou pak podkategorie a mohl by tam být odkaz na "tabulkový výpis" např., to samé v reprosoustavách. Stále by se tak zachoval nový vzhled webu bez nutnosti větších úprav a přitom by byla možnost shlédnout základní informace o výrobcích souhrnně na jednom místě.

Offline Profil  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina